MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Atragerea vizitatorilor ocazionali
de Costel Croitoru
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Pentru multitudinea de site-uri de pe Internet, exista 2 tipuri de vizitatori: cei "tinta" si cei "ocazionali". Ambele categorii pot fi lideri ai accesarii site-ului vostru, dar aceste 2 categorii nu trebuie tratate la fel.

Vizitatorii "tinta" sunt cei care au aflat de site-ul Dumneavoastra tastand cuvinte cheie in motoarele de cautare, au dat click pe un link de pe un alt site sau accesand site-ul vostru dand click pe un link inclus intr-unul din articolele scrise de catre voi si publicate pe alte site-uri, newslettere etc. Acesti vizitatori deja au o idee formata despre continutul site-ului vostru, accesand-ul pentru mai multe informatii.

Vizitatorii "ocazionali" acceseaza site-ul vostru intamplator, dand click pe un banner postat pe un alt site, dand click intamplator de unul din site-urile cu care aveti schimb de linkuri, din directoare etc. Acesti vizitatori "ocazionali" acceseaza site-ul vostru fara proritate, fara sa stie ceea ce contine site-ul vostru, ce produse, servicii sau informatii ofera. Acestia, vizitatorii "ocazionali", pot deveni constanti vizitatori ai site-ului vostru, dar pentru aceasta ei trebuie tratati diferit de vizitatorii "tinta".

De aceea trebuie sa luati foarte serios in considerare, includerea in pagina de start a site-ului vostru (index.htm sau home.htm), informatii cu caracter special, cu un impact deosebit asupra vizitatorilor "ocazionali".

In acest moment poate ca deja v-ati pus intrebarea: "Dar ceilalti vizitatori cum vor reactiona la citirea acestor informatii?" Ei bine, ceilalti vizitatori atrasi de catre voi, deja v-au acordat o mica parte din increderea lor, dand click pe banner, link sau alta metoda prin care voi le-ati captat atentia. Deja ei au trecut de stadiul de vizitatori ocazionali. Acesta este motivul pentru care trebuie sa va ganditi foarte bine cu privire la continutul primei pagini, deoarece acest continut trebuie sa aiba un mare impact asupra vizitatorilor care acceseaza pentru prima data site-ul vostru.

Niciodata nu veti sti reactia vizitatorilor "ocazionali", adica a celor care au accesat site-ul vostru din intamplare, nu veti sti ceea ce doresc ei sa gaseasca in interiorul site-ului vostru. De aceea pagina de start trebuie sa contina informatii clare despre continutul site-ului vostru.

  • orice ati face, sa nu uitati sa realizati paginile Web astfel incat sa aiba o incarcare rapida.
  • nu folositi o multitudine de grafice sau de mari dimensiuni, precum si kilometri de text astfel incat sa depasiti cele 15 secunde pe care un vizitator le aloca ca timp de incarcare unei pagini web. Veti pierde cea mai mare parte a vizitatorilor vostri, in felul acesta.
Tinand cont de aceste lucruri esentiale, veti face in asa fel incat sa creasca traficul pe site-ul vostru. Intodeauna trebuie sa tineti cont de faptul ca, inainte de a incepe un lucru, este bine sa realizati o planificare prealabila, sa tineti seama de sfaturile celorlati webmasteri sau realizatori de site-uri, dar ce este mai important, sa va creeati propria strategie de marketing.


Costel Croitoru este fondatorul site-ului www.firstbiz.home.ro, un site dedicat exemplificarii procedeelor realizarii unui site Web (fara ajutorul codurilor HTML), a cartilor electronice, ce trebuie stiut despre programele affiliate, autorespondere etc., precum si autorul a doua carti in format electronic in limba romana.
Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro