MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Concluzii
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Elemente ale unei prezente Internet de succes

Care sunt elementele definitorii ale unei prezente Internet de succes? Si cat de mult ma va costa? Acestea sunt cele mai des intalnite intrebari ale incepatorilor in lumea marketingului electronic. In continuare vei gasi un mic ghid, insotit de unele preturi estimative.

Propriul nume de domeniu

Aceasta inseamna ca adresa ta de Web sa fie de forma www.nume.com sau www.nume.ro. Desigur, cu cat mai scurt cu atat mai bine, dar incearca sa fii sigur ca acest nume este ceva semnificativ pentru site-ul tau. Incearca sa faci acest nume sa sune distinctiv si sa fie usor de retinut. De exemplu, compania noastra a ales ca nume al site-ului www.resurse.com, un nume usor de retinut si totodata caracteristic pentru prezenta noastra pe Internet.

Un domeniu de forma www.nume.com se poate inregistra la Domenii-Web.com. Costul unui asemenea domeniu este de 50 RON pe an.

Un domeniu de forma www.nume.ro se poate cumpara de la RNC. Costul pentru toata viata este de 50 $US + TVA. Surse din cadrul RNC spun ca in curand vor fi introduse taxe anuale si pentru domeniile ro. Taxa va fi de aproximativ 10 Euro pe an.

Un design profesionist si constant

Proverbul "Prima impresie conteaza" este unul absolut adevarat pe Internet. In viata reala, poti prezenta cateva fatete ale tale. O slabiciune intr-o anumita zona poate fi compensata cu o alta caracteristica in care excelezi. In schimb, pe Internet esti doar la un click distanta de pierderea unui potential client!

Nu este necesar si nici recomandat sa folosesti o groaza de imagini, care mai de care colorate si animate. Te-ai duce la un interviu pentru o slujba imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti portocalii si purtand o camasa hawaiana avand 12-13 culori, si cu o lampa cu neon stingandu-se si aprinzandu-se deasupra capului tau, si toate acestea in timp ce canti un cantec de-al Madonnei? Desigur ca nu! Atunci nu adopta aceasta purtare nici pe site-ul tau.

In cazul in care angajezi niste profesionisti sa iti deseneze site-ul, astepta-te la un cost de aproximativ pornind de la 5 $US pana la cateva sute de $US pentru o pagina. Un site complet poate costa si peste 5.000 $US, costul depinzand de complexitatea acestuia.

Lasa oamenii sa afle ca existi

Cu totii stim ca milioane de oameni chiar in clipa de fata navigheaza pe Internet. Multi dintre ei sunt chiar in cautarea produsului pe care il vinzi tu. Oportunitatea exista. Dar... ei nu vor veni sa iti viziteze site-ul daca nu ii chemi!

Fa-ti reclama! Inregistreaza-te la motoarele de cautare, cumpara sau schimba anunturi publicitare, fa-ti promovare off-line, ofera vizitatorilor ceva de valoare, etc.

In general, inscrierea la motoarele de cautare este gratuita, dar daca doresti sa te pozitionezi in primele 20 de rezultate pentru anumite cuvinte cheie, va trebui sa angajezi niste profesionisti. Si asta pentru ca daca esti listat ca al 1.638-lea site pentru produsul pe care il vinzi, nu vei vinde nimic :-)

Pentru inceput, te poti inscrie si in cadrul motorului nostru de cautare www.resurse.com.

Da vizitatorilor un motiv pentru a se reintoarce

Statisticile au aratat ca majoritatea oamenilor au nevoie sa vada in medie un anunt de 7 ori pana a se decide sa efectueze o cumparare. Pentru aceasta, ai nevoie ca vizitatorii sa se reintoarca cat mai des la site-ul tau. Ai nevoie sa instalezi niste generatoare de trafic pe site-ul tau, ca de exemplu: informatii valoroase de negasit in alta parte, oferte gratuite, software gratuit, anunturi gratuite, carti postale gratuite etc.

Cea mai folositoare cale este insa de a ii convinge pe vizitatori sa se aboneze la un newsletter editat de tine. In acest mod, editorialele tale vor ajunge in mod repetat in fata ochilor potentialilor clienti. Aminteste-ti ca editarea unui newsletter este un serviciu pe care tu il furnizezi vizitatorilor. Trebuie sa le dai un motiv intemeiat sa se aboneze si, de asemenea, si un motiv pentru a ramane abonat in continuare.

Costul implementarii acestor generatoare de trafic este redus. In multe cazuri, singura cheltuiala va fi timpul. In altele, va trebui sa te gandesti la surse suplimentare de venit care sa acopere costurile, de exemplu vanzarea de anunturi publicitare in newsletterul editat.

Acestea au fost cateva idei si sugestii generale. Vei avea nevoie de o cercetare mult mai detaliata inainte de a investi banii tai greu castigati. Este o idee buna ca inainte de a te implica in aceasta campanie, sa vizitezi cateva motoare de cautare si sa cercetezi cateva companii care iti ofera acest tip de servicii.
Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro