MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Concursuri
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Una dintre cele mai simple si eficiente metode pentru a atrage vizitatori ai site-ului tau este de a sponsoriza un concurs. Oamenii indragesc jocurile si lucrurile gratuite. De ce sa nu le oferi unul dintre produsele sau serviciile tale in mod gratuit o data pe saptamana? Costul tau este minim (un premiu pe saptamana si timpul pentru a organiza concursul), iar profitul este foarte bun.

Un concurs va atrage intotdeauna doua categorii de vizitatori: aceia care indragesc concursurile si aceia care cauta lucruri gratuite. In mod corespunzator sunt doua tipuri de concursuri: concursuri de indemanare si simple trageri la sorti.

Daca vei organiza o simpla tragere la sorti vei atrage doar oameni din a doua categorie. Ce este mai important? Faptul ca, probabil, nu se vor mai intoarce niciodata la site-ul tau. Un concurs de indemanare care ofera un premiu invingatorului va atrage ambele categorii de vizitatori.

Concursurile de indemanare se pot clasifica la randul lor in doua categorii: obiective si subiective. Un concurs obiectiv este bazat pe o intrebare cu un singur raspuns corect. In cele mai multe cazuri va trebui sa efectuati o tragere la sorti. Un concurs subiectiv este unul in care evaluarea raspunsurilor depinde de la o persoana la alta. De exemplu, poti intreba "care este cel mai bun slogan pentru noul nostru produs".

Este posibil sa fie benefic pentru tine sa ai un concurs mixt, avand atat intrebari obiective, cat si unele subiective. Il va face mai distractiv, iar vizitatorii se vor intoarce si pentru alte concursuri.

Desigur ca vei dori sa folosesti datele pe care vizitatorii ti le vor trimite. De exemplu vei dori sa le trimiti diverse anunturi celor care ti-au dat adresa lor de e-mail. Dar, in loc sa abonezi obligatoriu pe toti participantii la newsletterul tau trebuie sa le oferii optiunea de a se inregistra ca abonati ai tai. Intr-o perioada scurta de timp vei avea o lista imensa de abonati interesati in a asculta ceea ce ai tu de spus. Aceasta metoda este mult mai folositoare decat a avea o lista aleatoare de oameni pe care oricum ii vei plictisi daca le vei trimite e-mailuri.

Este o idee buna sa-ti inregistrezi concursul in cat mai multe directoare este posibil. Adu-ti aminte, poti sa iti promovezi concursul ca pe un site separat. Cu cat site-ul tau va fi listat in mai multe directoare, cu atat va fi mai bine.

Exista de asemenea si cateva directoare specializate in concursuri, care iti vor aduce un volum mare de trafic. Gaseste-le si incearca sa iti listezi propriul concurs. Nu uita sa fii politicos. Flateaza-i putin. Nu strica niciodata :-)

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro