MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - E-mail
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Folosirea postei electronice (e-mail) este decisiva pentru orice prezenta on-line. In ziua de astazi majoritatea conturilor de acces la Internet includ si o adresa de e-mail.

Una din metodele de promovare a unui site este aceea de a construi o baza de date cu adresele celor potentiali interesati de oferta ta. O conditie de baza pentru a fi respectat in lumea Internetului este ca inscrierea in aceasta baza de date sa se faca in mod voluntar, pe baza de optiune personala. Practica de a trimite e-mailuri comerciale nesolicitate (spam) este nu numai daunatoare imaginii companiei, dar in anumite state poate fi considerata o incalcare a legii. In Romania, suntem foarte aproape de a aplica o legislatie moderna, care prevede amenzi de pana la 250 de milioane de lei pentru trimiterea se mesaje de tip "spam".

O lista de discutii sau un newsletter pot constitui o cale excelenta de a va promova afacerea. Ai cunostinte speciale, sau o experienta deosebita intr-un anumit domeniu? Daca da, de ce sa nu editezi un buletin informativ saptamanal sau lunar, in care sa impartasesti si altora cate ceva din experienta ta?

Un lucru important pentru afacerea ta este sa te faci cunoscut in domeniul in care activezi. O cale excelenta este de a emite un astfel de buletin informativ.

Cel mai usor mod de a modera o asemenea lista de discutii sau newsletter este de a folosi serviciile unui server dedicat. De exemplu, pentru publicatia noastra electronica "Resurse la... resurse.com", noi am folosit serviciile Topica.com. Ulterior am trecut la o aplicatie dedicata construita de echipa noastra de dezvoltatori. Un alt cunoscut furnizor de asemenea servicii este Yahoogroups.com. Avantajul folosirii unui asemenea serviciu este usurinta managementului bazei de date. Respectivul furnizor tine evidenta celor inscrisi, evidenta pe care o poti consulta on-line.

Indiferent de felul managementului listei, esential este ca potentialii abonati sa stie ca se pot dezabona in orice moment. In fiecare mesaj adresat abonatilor tai recomandam indicarea unui mod de parasire a listei. Folosirea unui furnizor de servicii va automatiza acest lucru.

Importanta este de asemenea forma in care mesajele tale trimise prin e-mail se prezinta. Recomandam scrierea mesajelor intr-un editor simplu de texte, ca de exemplu Notapad sau UltraEdit. De asemenea, incearca ca un rand sa nu depaseasca 60 de caractere si foloseste tasta "Enter" la fiecare sfarsit de linie. Aceste precautii te vor asigura ca mesajul tau va arata identic in aproape orice program de e-mail. Altfel exista riscul ca sfarsitul de rand sa apara la intervale diferite de modul in care ai formatat respectivul mesaj.

In cele din urma, asigura-te ca mesajul trimis este unul important. Nu trimite un mesaj in care sa spui doar "Ati vizitat site-ul meu (nostru) in ultima vreme?". Da potentialilor clienti un motiv sa se reintoarca la paginile tale.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro