MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Ce inseamna asadar e-marketing? Marketing electronic. Cuprinde toate metodele de marketing ce pot fi adaptate unei afaceri on-line. O asemenea afacere va fi promovata folosind mijloace specifice: e-mailul, schimburile reciproce de legaturi (link exchange), concursuri, inscrierea la motoare de cautare, folosirea unui autoresponder, editarea unui newsletter, participarea la grupurile de discutii, etc.

Inceputul oricarei afaceri este alcatuirea unui plan de promovare. Iata un exemplu de plan in 7 pasi pentru a avea succes pe Internet:

  1. Decide ce vei vinde: produse sau servicii. Produsul viitorului: informatia
  2. Cum iti vei face publicitate? Ce cuvinte vei folosi in reclame? Gratuit, cum, tu, bani, secret.
  3. Unde iti vei face publicitate: publicatii electronice, site-uri web, off-line?
  4. Vei folosi automatizarea?
  5. Cum iti vei crea propriul site?
  6. Cum iti vei promova site-ul?
  7. In ce vei deveni un expert?
De ce este Internetul asemuit cu un iceberg?

Pentru ca cea mai mare parte din informatie este ascunsa, doar 16% dintre situri sunt catalogate de "motoarele de cautare", asa cum arata un studiu efectuat de catre Dr. Steve Lawrence si Dr. C.Lee Giles pentru Institutul de Cercetari NEC. Internetul contine aproximativ 800 de milioane de pagini Web, insumand 15 terabytes de informatie si aproximativ 180 de milioane de imagini. Siturile comerciale sunt cele care au invadat spatiul virtual, detinand 83% dintre pagini, urmate de siturile care au continut stiintific si educational.

Care va fi locul ocupat de afacerea ta? Modul de folosire al e-marketingului va decide.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro