MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Link Exchange
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Cum sa construiesti trafic folosind Link Exchange?

Trebuie sa ai un plan zilnic pentru a construi cat mai mult trafic catre site-ul tau. Cu cat vei avea mai mult trafic, cu atat va fi mai bine :-) Pentru a dezvolta un trafic major catre site-ul tau va trebui sa folosesti multe mijloace ale e-marketingului. Prima dintre uneltele folosite este reprezentata de motoarele de cautare. Multe site-uri primesc peste 95% din trafic din partea motoarelor de cautare. Probabil acest procentaj este asa de mare pentru ca multi oameni nu au gasit un alt mod de a isi promova afacerile pe Internet.

O tehnica importanta de promovare este in a avea in alte site-uri multiple link-uri catre site-ul tau. Este important pentru a fi bine pozitionat in marile motoare de cautare, dar nu numai atat. Legaturi bine plasate pot genera mai mult trafic decat motoarele de cautare.

Cei mai multi oameni nu te vor trece in pagina lor de legaturi doar pentru ca o ceri. Cele mai multe site-uri au o pagina cu legaturi diverse. In schimb iti vor cere sa ai undeva in site-ul tau un link catre site-ul lor.

Nu trebuie sa iti fie frica de a pierde oamenii care iti viziteaza site-ul. Acestia vin si pleaca. Nu poti schimba acest fapt. Daca continutul site-ului este atractiv, ei vor sta si se vor mai intoarce si alta data. Aceasta sectiune cu legaturi iti va oferi mai mult trafic decat vei pierde ca urmare a legaturilor reciproce.

Ideal este de a contacta minim trei site-uri pe zi pentru a le cere sa schimbe legaturi. Daca vei urma acest sfat, nu va trece mult pana cand vei avea un numar mare de legaturi catre site-ul tau si un flux constant de vizitatori venind din partea lor.

O alta varianta a acestei tehnici este sa folosesti serviciile unui Banner Exchange.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro