MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Mentinerea site-ului in top
de Costel Croitoru
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Care este atu-ul site-ului vostru? Daca nu puteti raspunde imediat, fara sa va ganditi prea mult, sunteti pe cale sa va dati seama cat de greu este sa construiesti o audienta.

Este important sa va reamintiti ca de fiecare data cand vizitatorul acceseaza pentru prima data site-ul vostru, aveti la dispozitie maximum 15 secunde pentru a ii putea acapara atentia.

Utilizatorii retelei numita Internet sunt foarte greu de multumit si de convins ca site-ul vostru le poate oferi informatiile de care ei au nevoie. Deci daca site-ul vostru Web nu face o impresie buna la prima accesare prin rapiditatea incarcarii, precum si prin impactul pe care trebuie sa-l creeze pagina de introducere, vor renunta sa acceseze si celelalte pagini ale site-ului vostru, trecand imediat la accesarea altor site-uri.

In activitatea mea de pana in momentul de fata ca webmaster, am intalnit persoane care vroiau sa inceapa o afacere pe Internet cu ajutorul site-ului pe care si-l creasera, site-uri care nu ofereau nimic clar si concret. De aceea repet si mentionez ca prima pagina trebuie sa aiba un impact major asupra vizitatorilor in special la prima accesare a site-ului vostru. Deoarece vizitatorul nu trebuie sa-si puna el mintea la contributie pentru a afla singur ce informatii contine site-ul vostru.

Cum te poti asigura ca site-ul tau face si mentine o buna impresie vizitatorilor?

  1. Asigura-te ca pagina de inceput ofera scurte informatii dar concise, precum si ca sloganul site-ul starneste curiozitatea vizitatorilor. Sloganul vostru trebuie sa fie conceput in "plain text", usor de citit in HTML si nu include grafica, animatii etc. Deoarece trebuie sa tineti cont ca majoritatea vizitatorilor folosesc modemuri de maxim 56kbps, ca acceseaza Reteaua de acasa prin conexiune dial-up sau din Net cafe-uri super populate.
  2. Nu incarcati prima pagina cu multe informatii ce il pot deruta pe vizitator. Realizati-o cat mai simplu posibil, impresia lasata vizitatorilor sa fie cat mai clara si concisa.
  3. Multi realizatori de site-uri introduc in prima pagina informatii personale, informatii care nu au nici o legatura cu continutul site-ului respectiv. Impresia lasata de prima pagina a site-ului vostru trebuie sa fie cruciala asupra vizitatorului. Un design placut si informatiile clare sunt suficiente pentru "vanarea" vizitatorului, pentru al determina sa viziteze site-ul vostru imediat sau in viitorul apropiat.
  4. Uitati de impresii si de lucruri dulci. Am vazut multe site-uri care ofera imagini video, Shockwave, Flash, animatii pe prima pagina a site-ului lor. Cu conexiunile la Internet din tara noastra aceste site-uri lasa o proasta impresie vizitatorului inca de la prima accesare. Trebuie sa mai tineti seama ca in proportie de 85% din cei care acceseaza Reteaua au nevoie de informatii clare, nu de prezentari futuriste fara nici o logica cateodata.
Deci, incercati sa realizati in functie de scopul propus, cat mai simplu site-ul vostru. Nu numai ca site-ul vostru va avea o rata de incarcare foarte mica, dar vizitatorul isi va face foarte repede o impresie despre continutul site-ului vostru si ce beneficii ar putea avea dupa vizitare.

Cum veti putea fi sigur ca site-ul vostru ofera o buna impresie vizitatorilor?

Simplu! Considerati ca nu sinteti realizatorul acelui site, accesindu-l ca un simplu vizitator pentru prima oara. Puneti-va singur cateva intrebari simple.

Contine acest site informatiile de care am nevoie? Merita sa accesez si celelalte pagini?

Tinand cont de aceste intrebari si vizitand site-ul vostru de mai multe ori ca simplu vizitator, veti trage concluziile necesare si veti imbunatati claritatea site-ului vostru.


Costel Croitoru este fondatorul site-ului www.firstbiz.home.ro, un site dedicat exemplificarii procedeelor realizarii unui site Web (fara ajutorul codurilor HTML), a cartilor electronice, ce trebuie stiut despre programele affiliate, autorespondere etc., precum si autorul a doua carti in format electronic in limba romana.
Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro