MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Newsletter
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Specialistii din industria publicitatii au constatat ca un client tipic trebuie sa vada un anunt publicitar de mai multe ori inainte de a actiona conform reclamei. Prin crearea unui newsletter propriu, vei avea o audienta periodica, dornica sa primeasca informatii din partea ta in mod regulat. Spre deosebire de un site web, unde speri sa ai un procentaj mare de vizite repetate, un newsletter este livrat potentialilor clienti periodic.

Exista multe cai de a iti face reclama on-line produsului sau site-ului tau web, dar publicarea unui newsletter este o cale atat ieftina cat si efectiva.

Ce este un newsletter? O publicatie electronica, de obicei periodica, ce cuprinde diverse informatii dintr-un anumit domeniu. Alte nume folosite in lumea Internetului pentru newsletter sunt: ezine, internet newsletter, webzine, etc.

Un newsletter este similar unei publicatii tiparite distribuite prin posta. Deosebirile dintre cele doua forme de distributie, ne arata unele din avantajele Internetului:

  • Un newsletter este distribuit cu ajutorul postei electronice. Nu sunt necesare timbre, sau alte costuri pentru distribuirea lor.
  • Un newsletter este distribuit global. Nu conteaza in ce parte a globului se afla destinatarii acestor publicatii.
  • Inceperea publicarii unui newsletter se poate rezolva in mai putin de 20 de minute.
  • Livrarea unui newsletter este practic instantanee.
  • Nu exista costuri legate de tiparirea publicatiei.
Toate aceste motive (alaturi de si mai multe care nu au fost enumerate aici) probabil ca te vor convinge de utilitatea publicarii unui newsletter.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro