MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Promovarea unui web site
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Doua scopuri pot exista intr-o campanie publicitara pe Internet:
  • sa creezi trafic pentru un anumit site
  • sa vinzi un produs sau un servici
Cele mai multe campanii publicitare urmaresc cresterea numarului de vizitatori ai unei anumite locatii. In continuare vei gasi cateva principii de baza care stau la baza oricarei campanii publicitare:
  1. Utilitatea este ceea ce conteaza. Daca functioneaza, trebuie folosit. Daca nu functioneaza, trebui evitat. Daca ai facut ceva ce a dat rezultat, iar cei mai multi te-au sfatuit sa incerci altceva, inseamna ca EI au gresit. In mod asemanator, daca primesti unele sfaturi din partea unui expert in publicitate si nu au rezultatul dorit, nu iti ramane decat sa iti schimbi tactica.
  2. Vizitatorii obisnuiti sunt mai interesati de informatii decat de extravagante. Statisticile arata ca cei mai multi oameni navigheaza pe Internet nu pentru a cumpara diverse produse, ci pentru a gasi informatii sau a se distra.
  3. Fiecare campanie trebuie urmarita in mod separat. Ceea ce functioneaza pentru un site poate sa nu mearga pentru altul.
  4. Publicitatea nu este o stiinta exacta. Este dificil de spus care tehnica de publicitate va merge si care nu va merge. Poti sa analizezi fisierul log al serverului si sa vezi de unde iti vin vizitatorii, dar nu vei stii niciodata exact ce a cauzat o crestere sau o descrestere a traficului. De exemplu, daca plasezi o reclama pe site-ul X si primesti multi vizitatori, nu poti garanta ca aceiasi reclama pe site-ul Y va avea acelasi efect. Tot ce stii este ca acea reclama a functionat in acel loc si la acel moment.
  5. Nu deranja! Nu porni nici un aspect al campaniei in mod ostil. Aminteste-ti ca nu incerci doar sa iti vinzi produsele, ci ca in acelasi moment construiesti o imagine. Oamenii vor cumpara ceea ce cred ca este bun, indiferent cat este de bun in realitate. Cand pornesti o noua etapa a campaniei publicitare, intreaba-te: "Ce imagine voi crea pentru compania mea si pentru produsele mele?"
  6. Nu iti fie frica sa iti asumi riscuri sau sa fii neconventional. Acest principiu pare sa-l contrazica pe cel de deasupra. In parte este adevarat, dar ... Cele mai luminate minti ale omenirii au gandit intotdeauna in mod neconventional si au realizat lucruri pe care ei le credeau corecte. Poti pastra o balanta intre aceste doua principii?

In continuare, in cadrul meniului din partea de sus a paginii, vei gasi detaliate cateva tehnici de promovare ale unui site web.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro