MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
E-marketing     Realizarea unui site     Promovarea     E-mail     Newsgroups     Autoresponder     Link Exchange     Banner Exchange     Anunturi publicitare     Concursuri     Newsletter     Motoare de cautare     Atragerea vizitatorilor ocazionali     Mentinerea in top     Concluzii
Resurse E-marketing - Motoare de cautare
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Optimizarea unui site pentru o pozitionare cat mai buna in cadrul motoarelor de cautare necesita unele cunostinte speciale si, de asemenea, va consuma atat timp cat munca. In continuare vom incerca sa punctam unele tehnici majore pentru o asemenea optimizare.

In primul rand iti prezentam cateva cerinte importante, atat din punctul de vedere al pozitionarii in cadrul motoarelor de cautare, cat si pentru imaginea site-ului tau in general:

  • Concentrare - intregul site trebuie sa fie centrat pe cel mult trei cuvinte sau fraze cheie.
  • Continut - paginile trebuie sa fie o sursa valoroasa de informatii cel putin intr-un anumit domeniu.
  • Unicitate - site-ul trebuie sa ofere ceva ce nu ofera nici un alt site.

Titlul

Principalul scop al titlului este sa descrie in mod corect continutul site-ului tau. Arata in cateva cuvinte de ce un vizitator este in momentul de fata in site-ul tau, sau de ce intr-un motor de cautare ar urma legatura catre paginile tale. Alegeti 3 cuvinte cheie si foloseste-le in titlu, dar fii sigur ca titlul are un inteles si ofera cititorului un motiv pentru a te vizita. Fii creativ, dar concentreaza-te asupra relevantei.

Cum as putea sa includ toate acestea intr-un titlu? probabil ca este intrebarea pe care doresti sa ne-o adresezi. Cea mai directa cale de a afla acest lucru este de a face o cercetare. Viziteaza cateva motoare de cautare importante si executa o cautare dupa cateva dintre cuvintele pe care un potential vizitator le-ar putea introduce daca ar cauta genul de informatii pe care site-ul tau le furnizeaza. Din primele 20 de rezultate alege titlurile cele mai atractive. Incearca sa afli ce ti-a atras atentia la aceste titluri si sa folosesti aceste observatii.

Cuvintele cheie

Alegerea cuvintelor cheie este importanta nu doar pentru o buna pozitionare in cadrul motoarelor de cautare, ci si pentru ca vrei sa fiti sigur ca vei avea drept vizitatori categoria potrivita de oameni.

Tinand cont de aceste cerinte, scrie o lista de minim 25 de cuvinte cheie bazata si pe rezultatele cautarilor din sectiunea precedenta. Apoi ia aceasta lista si taie succesiv cuvintele, pana vor ramane cel mult 3 cuvinte care descriu cel mai bine continutul paginilor tale. Aceste trei cuvinte vor fi baza intregului proces de optimizare a site-ului tau. Ele vor fi folosite in titlu, in formatele META, in descriere, in continutul paginilor si chiar si in textul ALT care descriu imaginile.

Formatele META

Cele doua formate META folosite de motoarele de cautare sunt:

META NAME="keywords" CONTENT="cuvintele, cheie"
META NAME="description" CONTENT="descrierea site-ului"

Ele sunt folosite de unele dintre motoarele de cautare pentru a indexa si a acorda o clasificare site-ului tau.

In formatul META keywords foloseste cuvintele tale cheie, incepand cu cele mai importante. Foloseste diferite variante, toate urmate de virgula, fara spatii si in nici un caz nu depasi 255 de caractere.

In formatul META description foloseste pana la 500-700 de caractere pentru a face o descriere a continutului site-ului tau.

Titlul site-ului tau este primul lucru pe care il vede un potential vizitator, cuvintele cheie dau motoarelor de cautare informatiile necesare pentru a stii unde sa plaseze site-ul tau in bazele lor de date, iar descrierea pe care o folosesti este similara unui anunt publicitar intr-o rubrica de mica publicitate.

Pentru inceput, inscrie-ti site-ul in baza de date a motorului nostru de cautare.

Da vizitatorilor un motiv pentru a iti vizita paginile!
Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro