MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Berbec     Taur     Gemeni     Rac     Leu     Fecioara     Balanta     Scorpion     Sagetator     Capricorn     Varsator     Pesti
Resurse Horoscop actualizat zilnic -
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
HoroscopInformatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
Noutati muzicale
OZN in 35 de orase Locuitorii celor mai mari 35 de orase din tara, vor fi in urmatoarele 2 luni, martorii unui fenomen OZN, mai special…Grupul spitalu' 9 asteapta amatorii de umor nebun in casele de cultura, la show-ul “OZN-ul cu PEDALE”.
City Fm isi conecteaza live pe internet ascultatorii la concertul Kumm de la ONB Intra pe www.cityfm.ro si urmareste-i pe cei de la Kumm, alaturi de Travka, Zob, Timpuri Noi, Luna Amara, Ada Milea si The Mood, luni, 29 octombrie, incepand cu ora 19:30.
Baritonul Dan Iordachescu, in plina activitate artistica la 77 ani, un adevarat brand romanesc Dan Iordachescu a incantat publicul roman dar si pe cel strain. Astfel, a cantat alaturi de alte celebritati mondiale precum Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Monserrat Caballe si multi altii in 262 turnee din 61 capitale, 86 metropole si 331 orase ale lumii.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro