MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Afaceri & Comert     Arta & Cultura     Auto     Calculatoare & Internet     Comert on-line     Divertisment     Educatie & Invatamant     Politica     Sanatate & Familie     Sport     Stiri     Turism
Resurse Comert on-line - Carti
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Auto   Birotica   Cadouri   Calculatoare   CD-DVD-Video   Diverse   Electronice   Licitatii   Supermagazine  

Reduceri Carti
Oferte si reduceri carti va prezinta o gama variata de carti ieftine din diferite domenii. Intra pe magazinele online cu carti de aici si alege ce carte ai nevoi! - (Vizite: 356)

Carti-bune.ro
Librarie virtuala care va ofera o gama variata de carti din toate domeniile: beletristica, manuale, drept, dezvaluiri, filozofie, psihologie etc. Va asteptam cu drag, sa reveniti, deoarece site-ul se actualizeaza zilnic. - (Vizite: 686)

Anticariat on line
Anticariate, anticariat, anticariat on line, carte veche. Anticariat on line care se ocupa cu vanzarea si cumpararea de carti vechi la preturi extrem de mici. Pe acest site puteti gasi carti scrise de autori romani si straini din diverse domenii: istorie, drept, stiinte juridice, literatura romana si straina, dragoste, beletristica, sf, arta, politiste, religie, medicina, literatura pentru copii, filosofie, lectura obligatorie scolari. - (Vizite: 578)

Anticariat Online Sophia
Anticariat Online Sophia vine alaturi de dumneavoastra cu cea mai buna oferta de carti. - (Vizite: 1357)

Carti in limba engleza
LAMSERV TRADING este un distribuitor de carte in limba engleza din diverse domenii Academice, Stiintifice, Tehnice si Medicale. - (Vizite: 548)

Carti
Librarie virtuala de 5 stele. - (Vizite: 1486)

LEADERMARK
Nou! LEADERMARK: resurse pentru leadership si afaceri. Carti - Librarie in Bucuresti si online Networking Dezvoltare personala. Cadou de Bun Venit pentru toti. Librarie online - (Vizite: 729)

Primul ajutor, urgente medicale
Ghid medical de prim ajutor. - (Vizite: 619)

Magazin si librarie online
Magazin si librarie online,aici gasiti cartea de care aveti nevoie sau pe care o doriti pentru dumneavoastra sau pentru copilul dumneavoastra : romane, poezii, carti scolare, teatru, nuvele, basme, carti de colorat, carti ilustrate, dictionare, bibliografie scolara - (Vizite: 965)

Carti online - anticariat
Magazin virtual de carti. Oferim clientilor nostru o gama extrem de variata de domenii de la beletristica la carte tehnica, de la carte in limba straina la carte veche rara. Cartile sunt in stare excelenta. Saptamanal introducem in jur de 400 de noi titluri pe site. - (Vizite: 744)

 Urmatoarele rezultate >>

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro