MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Afaceri & Comert     Arta & Cultura     Auto     Calculatoare & Internet     Comert on-line     Divertisment     Educatie & Invatamant     Politica     Sanatate & Familie     Sport     Stiri     Turism
Resurse Adauga un site
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Pentru a adauga site-ul tau in baza de date a motorului nostru de cautare, te rugam sa completezi formularul urmator si sa apesi butonul "Adauga un site". Nu garantam inscrierea nici unui site in baza noastra de date. Nu admitem sub nici o forma inscrierea site-urilor cu continut inacceptabil (care incalca in orice fel legislatia romana in vigoare; care promoveaza activitati legate de hacking, cracking, warez; cu continut obscen; care foloseste orice fel de mesaje spam in activitatea sa).

Te rugam sa adaugi si tu o legatura catre site-ul nostru in site-ul tau. Forma preferata de noi (dar nu obligatorie) este urmatoarea:

MOTOR! (de cautare). Informatii IT, noutati muzicale, programare web, emarketing, horoscop, forum - www.resurse.com

Durata medie de asteptare pentru introducerea site-ului este de aproximativ 2-3 saptamani.
Site-urile introduse de donatori sunt adaugate in baza de date cu prioritate!

Adresa URL:
Titlul site-ului:
Cuvinte cheie:
Descriere:
Categorie:
Propune o subcategorie *:
Numele tau :
Adresa ta de e-mail :

* In cazul in care nu vei propune o categorie, editorii site-ului "Resurse.com" vor alege o subcategorie pentru site-ul tau. Editorii isi rezerva dreptul de a nu inscrie site-ul in categoria si respectiv subcategoria propuse de tine, in cazul in care le vor considera ca inadecvate continutului site-ului tau.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro