MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
CSS     CGI     JavaScript     PHP     SSI
Resurse CGI (Common Gateway Interface) - articole, legaturi
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Articole

Variabile de mediu CGI de Constantin Ghioc. Un server HTTP transfera informatii unui scenariu CGI utilizand argumente de linie de comanda si variabile de mediu. Serverul atribuie valori variabilelor de mediu cand executa un scenariu. In continuare iti prezentam cele mai importante dintre aceste variabile.
PHP sau CGI? de Christopher S. L. Heng. PHP pare a fi un limbaj de programare in voga acum - cu un numar din ce in ce mai mare de furnizori de spatiu Internet care ofera si suport pentru el. Pentru cei care doar au auzit de el si nu sunt foarte siguri ce este, acest articol compara PHP cu scrierea script-urilor in Perl.

Legaturi

Specificatiile interfetei CGI documentatia oficiala CGI.
Extropia.com - Web Programming 101 istoria CGI, avantajele si dezavantajele sale

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro