MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
CSS     CGI     JavaScript     PHP     SSI
Resurse CSS (foi de stil in cascada) - articole, legaturi
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Articole

Introducere in foile de stil in cascada (CSS) de Christopher S.L. Heng. Nu exista nici o indoiala despre faptul ca ai auzit de foile de stil in cascada (CSS - Cascading Style Sheets) si de modul in care toata lumea vorbeste cu entuziasm despre cat de utile sunt. Exceptand cazul in care deja stii cum sa le folosesti, probabil ca te intrebi si daca aceasta galagie este justificata si daca ar trebui sa-ti schimbi paginile web astfel incat sa inglobezi si aceasta tehnologie.

Legaturi

Specificatiile CSS2 baza oricaror studii avansate ale foilor de stil in cascada.
DevShed.com sectiunea dedicata foilor de stil in cascada in cadrul acestui mare site al dezvoltatorilor.
Cascading Style Sheets: The Definitive Guide capitolul I din cartea cu acest titlu, aparuta la Editura O'Reilly.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro