MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
CSS     CGI     JavaScript     PHP     SSI
Resurse JavaScript - articole, legaturi
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Articole

Scapa de cadre cu JavaScript de Christopher S.L. Heng. Te-ai plictisit sa fii prizonier in cadrele altui site, chiar dupa ce ai parasit acest site? Poti furniza vizitatorilor tai o cale simpla de a iesi din aceste cadre.
O legatura (sub forma de text) care trimite un formular de Christopher S.L. Heng. Din timp in timp, primesc cate o intrebare din partea vizitatorilor mei la thesitewizard.com care ma intreaba cum se poate ca o legatura sub forma de text poate fi facuta sa functioneze ca un buton "Submit" pentru trimiterea continutului unui formular. Aceasta este foarte usor de facut, cu ajutorul JavaScript.

Legaturi

The JavaScript Primers 30 de lectii esentiale despre Javascript, o serie de articole recomandate cu caldura de echipa noastra.
JavaScripting - in spatele HTML articole gazduite de "HTML Goodies", una dintre resursele majore ale programatorilor web.
JavaScripts.com fragmente gratuite de cod: formulare, jocuri, imagini, text, sunet, cookie, etc.
Free JavaScripts fragmente gratuite de cod: calendar, ceas, protezare prin parola, detectarea tipului de browser, motoare de cautare, etc.
bignosebird.com. Cum pot face ca la prima vizita sa apara o fereastra pop-up? Raspunsul la aceasta intrebare si inca la multe altele pot fi gasite pe acest site.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro