MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
CSS     CGI     JavaScript     PHP     SSI
Resurse PHP - articole, legaturi, carti
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Articole

Cum sa instalezi si sa configurezi PHP3 sub Windows? de Christopher S. L. Heng. Deoarece thesitewizard.com foloseste script-uri PHP in diferite scopuri, am gasit convenabil sa am propria mea copie a PHP-ului pe calculatorul meu astfel incat sa pot testa script-urile offline, in loc sa le testez si sa le corectez online. Daca trebuie sa platesti atat telefonul cat si o taxa pentru conectarea la Internet, ai gasi si tu ca aceasta alternativa este mai ieftina.
PHP sau CGI? de Christopher S. L. Heng. PHP pare a fi un limbaj de programare in voga acum - cu un numar din ce in ce mai mare de furnizori de spatiu Internet care ofera si suport pentru el. Pentru cei care doar au auzit de el si nu sunt foarte siguri ce este, acest articol compara PHP cu scrierea script-urilor in Perl.
Scrie primul tau script in PHP: formularul pentru culegerea datelor de Christopher S.L. Heng. Cu doar cateva linii de cod poti scrie primul tau script PHP. Si nu este un programel banal si nefolositor - de fapt este chiar un program functionabil si utilizabil!
Imbunatatirea formularului pentru culegerea datelor de Christopher S.L. Heng. Acest articol imbunatateste precedentul script si in acelasi timp va introduce in cateva alte facilitati oferite de catre PHP.

Legaturi

php.net site-ul oficial al PHP. De aici poti descarca ultimele versiuni ale PHP sau unul din manualele de baza ale oricarui programator in PHP.
phpBuilder articole, forumuri, fragmente de cod, documentatie si multe altele.
Webmonkey un site care raspunde la multe din intrebarile puse de incepatorii in ale programarii.
DevShed.com un site de unde poti invata atat PHP cat si MySQL.
Zend solutii comerciale pentru accelerarea scripturilor PHP.
TheScripts.com tutoriale, articole, documentatie
phpWorld.com articole, documentatie, chat
php-Scripts.com invata sa programezi in PHP. Scripturi PHP originale.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro